Slopsema

 

Het prettige aannemersbedrijf uit Leek. Bel  06 114 438 77

OFFERTE

| HOME

| BEDRIJF

| AARDBEVINGSCHADE

| CONTACT

Duurzaam bouwen

U wilt uw woning laten renoveren of verbeteren. Daarvoor bent u bij Aannemersbedrijf Slopsema  aan het goede adres. Onze vakmensen hebben oog voor authentieke elementen en het terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Of het nu gaat om renovatie van een monumentaal pand, een jaren 30 woning of het verbeteren van een gevel of dakconstructie.


Slopen en renoveren

Meestal gaan aan renovatieklussen, sloopwerk-

zaamheden vooraf. Wij verzorgen uw volledige bouwopdracht, inclusief afvoer van puin en afval. In een duidelijke offerte komt elk onderdeel van de renovatie-opdracht aan bod.

Renovatie komt het wooncomfort meteen ten goede. Naast dat het het pand verfraait, speelt bij renovatie vaak ook energiebesparing, isolatie en duurzaamheid een rol. Door een grondige aanpak neemt de isolerende waarde en de duurzaamheid van het pand fors toe. Zo’n verbouwing verdient zichzelf terug.

 

nieuwste ontwikkelingen

In het kader van duurzaam bouwen, zijn wij continu bezig de nieuwste ontwikkelingen te volgen én toe te passen.

Met als doel: minder energie en materialen te gebruiken, bij materiaalgebruik minder CO2-uitstoot te hebben, maar ook nieuw ontwikkelde bouwmaterialen te gebruiken.

Hierdoor worden milieuprestaties verbeterd, de bouwtijden verkort, de kwaliteit voor gebruikers verbeterd en worden de totale kosten gedurende de gehele levensloop verlaagd.

 

Voorbeelden:

  • Zonnepanelen
  • Vloeren

 

PARTICULIEREN

 

DUURZAAM

Aannemersbedrijf Slopsema

Auwemalaan 156

9351 NW Leek